HON bezoekt deze maand de wijken Strijland en Schulpkamp

Huurdersorganisatie Nijkerk (HON) is deze maand aanwezig in de wijken Strijland en Schulpkamp om in contact te komen met bewoners van sociale huurwoningen. Dat was lange tijd niet mogelijk vanwege de Corona-crisis. HON bestuurslid Gerrit van Breda hoort graag van bezoekers of hun woning nog naar wens is of dat iets aandacht nodig heeft.

HON staat er niet alleen. Ook welzijnsorganisatie Sigma Nijkerk, vereniging Groei & Bloei, woningcorporatie WSN en de gemeente Nijkerk zijn aanwezig. Belangstellenden krijgen niet alleen nuttige informatie; zij worden ook getrakteerd op koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Er zijn gratis bloembollen en gadgets zoals schrijfblokjes en sleutelhangers.

Strijland

woensdag, 27 oktober 2021 van 15.00 – 17.30 uur

locatie: het grasveld bij boerderij Wulfshoeve (hoek Kievitslaan / Moorselaar)

Schulpkamp

vrijdag, 29 oktober 2021 van 15.00 – 17.30 uur

locatie: het grasveld tussen de flats van het Heemskerkplantsoen

Huurders van WSN hebben zich verenigd in Huurdersorganisatie Nijkerk. HON is bereikbaar op 06 – 4708 2200, info@huurdersnijkerk.nl, www.huurdersnijkerk.nl en facebook Huurdersorganisatie Nijkerk (HON).