Uitnodiging jaarvergadering op 25 maart 2020

UW MENING TELT, KOM MEEPRATEN

Op 25 maart 2020 houdt Huurdersorganisatie Nijkerk haar jaarvergadering. Heeft u een idee om uw woonsituatie te verbeteren? Heeft u vragen of klachten? Uw mening telt! Wij horen het graag zodat wij u goed kunnen vertegenwoordigen in gesprekken met verhuurder Woningstichting Nijkerk en de gemeente.

Agenda
• informatie over onze activiteiten in 2019, de komende huurverhoging en de plannen van de gemeente voor de woningmarkt
• vier presentaties door deskundigen van verschillende organisaties in Nijkerk over:

Presentatie 1 Veiligheid
Hoe veilig is uw woonomgeving en wat moet er volgens u gebeuren?

Presentatie 2 Ouderen
Wat heeft u nodig om zelfstandig te kunnen wonen?

Presentatie 3 Onderhoud openbare ruimte
Wat doet de gemeente en wat kunt u doen?

Presentatie 4 Onderhoud van uw woning
Wat doet Woningstichting Nijkerk en wat moet u doen?

• korte pauze
• 21.30 uur sluiting van de jaarvergadering

De presentaties duren 30 minuten en worden gelijktijdig gehouden. In totaal is hiervoor één uur ingepland, dus u kunt bij twee presentaties aanwezig zijn. Bij aankomst kunt u aangeven welke presentaties u wilt bijwonen.

Graag horen wij vooraf of u komt, zodat we daar met koffie/thee rekening kunnen houden. Ons mailadres is: info@huurdersnijkerk.nl. Beschikt u niet over e-mail, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom zonder aanmelding.
De jaarvergadering is op:

woensdag, 25 maart 2020
in De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk