WSN zet een huurderspanel op

Het Huurderspanel bestaat uit een groep huurders die af en toe door WSN om haar mening wordt gevraagd over onderwerpen die voor huurders van belang zijn en die kunnen bijdragen aan plezierig, goed en veilig wonen. Denk bijvoorbeeld aan plannen om een wijk, buurt of complex te verbeteren, nieuwe producten en services van WSN, de keuzes voor nieuwbouw of onze digitale dienstverlening.

Vier keer per jaar, persoonlijk of digitaal
Maximaal vier keer per jaar vraagt WSN om uw mening. Dit doet WSN in levende lijve of via een digitale vragenlijst. Als deelnemers aan het huurderspanel elkaar ontmoeten, is dat bij WSN op kantoor. WSN nodigt u dan uit om ongeveer 2 uur met haar van gedachten te wisselen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie. Digitaal uw mening geven gaat ook makkelijk: een digitale vragenlijst vult u in via de computer, tablet of smartphone, op een tijdstip dat het u uitkomt. Het beantwoorden van de vragen duurt dan maximaal 15 minuten. Na afloop van ieder onderzoek laat WSN weten wat de uitkomst is en wat de corporatie hiermee gaat doen. Per onderzoek en onderwerp kiest u of u meedoet. U kunt zich op elk moment makkelijk inschrijven en weer uitschrijven als lid van het WSN Huurderspanel.

Ik wil me aanmelden voor het WSN Huurderspanel

Eerste onderzoek: ‘Hoe woont u in 2030?’
In mei 2021 nodigt WSN het Huurderspanel voor de eerste keer uit om  ideeën op te halen over het onderwerp ‘Hoe woont u in 2030?’. Bent u enthousiast en wilt u meedenken over dit onderwerp? Meld u dan aan als lid van het WSN Huurderspanel.