Woonkostenkrant vol handige tips

Bij huurders van WSN viel onlangs de Woonkostenkrant op de mat. Deze krant staat vol handige tips en nuttige informatie over het beheer van je woonkosten en financiën.

Informatief en handig hulpmiddel

Saskia Waciuri, manager Wonen bij WSN: “We geloven dat deze krant niet alleen informatief is, maar ook een handig hulpmiddel kan zijn. Het is onze manier om een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze huurders en ondersteuning te bieden bij het creëren van een financieel gezonde en gelukkige thuisomgeving.”

Grip houden op geld

In de Woonkostenkrant krijgen huurders onder meer antwoord op de vragen: Wat betaal ik als huurder nou eigenlijk aan woonlasten? En hoe kan ik op deze en andere kosten besparen? Maar ook is er aandacht voor onder andere grip houden op je geld, het voorkómen van onnodige aankopen en kinderen leren omgaan met geld.

Inloopspreekuren

Huurders die specifieke financiële vragen hebben of hulp nodig hebben bij financiën kunnen terecht bij het inloopspreekuur in de bibliotheek in Nijkerk. Vrijwilligers van Sigma, SchuldHulpMaatje en Humanitas zijn hier iedere dinsdag (van 9.00 tot 11.00 uur) en iedere donderdag (van 13.00 tot 14.30 uur) aanwezig.